E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Horizontalna cirkulacija fen za kosu

Horizontalna cirkulacija fen glavne karakteristike: toplota ponovo Zategni komoru i recikliranje topao vazduh se primenjuje na horizontalni cirkulaciju fen za kosu, što štedi energiju i smanjuje troškove. Područje kontakta u pogrebnu odaju sa materijala je napravljen od Inoxa kako bi se osiguralo kvalitet proizvoda...

Pošalji upitĆaskanje sada
Horizontalna cirkulacija fen za kosu

Horizontalna cirkulacija dryermain karakteristike:

Toplota ponovo Zategni komoru i recikliranje topao vazduh se primenjuje na horizontalni cirkulaciju fen za kosu, što štedi energiju i smanjuje troškove. Područje kontakta u pogrebnu odaju sa materijala je napravljen od Inoxa kako bi se osiguralo kvalitet proizvoda. Multi-pojaseva vozila sprečava prelamanje kuglice. Osim toga, pojaseva brzina je prilagoditi kontrolu sušenja trajanje. Struja toplog vazduha se mogu prilagoditi prema materijalne karakteristike i sušenja zahtevima da se osigura najbolji kvalitet. Samoиisteжe sistem se primenjuje na dnu komore oprati preostalih praha i čestica.Horizontalna cirkulacija fen za kosuje široko rasprostranjena postupati sa visokom nivou istiskivanje kuglica hrane i aqua feed.

1. međunarodni naprednu tehnologiju: klati berzanski distribucije uređaja osigurava uniformu distribucija materijala i vlagu.

2. srednje-molekularni polimer neto ili nerđajući čelik ekrana, udario tanjir se primenjuju uzrok nema materijalne viri i иistoжe.

3. jedinstveni vazduh sistem ventilacije: Kružni kanal možete da promenite tok pravac prema stvarne potrebe.

4. uvala i utičnicu odnosno raspoređene su na različitim sušenja vremenskim periodima, koji se mogu lako prilagoditi temperaturu i vlažnost vazduha Plug i kontrolisati brzinu sušenja. Na ovaj način mogu se osigurati dobar kvalitet i visok stepen za leиenje.

5. modularna struktura: dužina i pravac može biti sastavljan slobodno upoznati različite uslove. Mrežica pojas i ekrana tablica ima dva sloja (tri sloja i više može prilagoditi), dok je širine 1.2, 1.8 i 2,4 miliona može da se izabere. Standardne komponente se mogu priključiti u skladu sa izlaza klijenata i sadržaj vlage.

6. fen i hladnjak mogu se kombinovati i trajanje se mogu prilagoditi.

7. čišćenje zmaj je opremljena za suočavanje sa puderom i čestica.


Primenljivo opsega

Sušenja (stabilizacija i hlađenje) na pelet, komad i striptiz u obliku materijala za feed i prehrambenoj industriji. Lečenje i sušenja probleme od ekstrudirane aqua hrane, normalno kuglica hrane ili hrane može efikasno da se reši. Konačni kapsule su idealna voda opiranje performanse i dobar izgled. toplog vazduha sistem reciklaže je štedi energiju, niske cene i pouzdan.


Hot Tags: Ehorizontal cirkulacija fen za kosu, bubanj fen, ulozak fen za kosu, roler tip fen za kosu, cilindar tip fen za kosu, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, trgovina na veliko

Technicalparameters

Tip

Handlingcapacity

Dryingarea

Beltwidth

Mainmotorpower

Moisturereducingrate

(t/h)

(m2)

(m)

(KW)

(%)

SHGW120 × 2

2-2.5

20.8

1.2

28

15

SHGW180 × 2

3-4

30.8

1.8

34.45

15

SHGW240 × 2

4-5

40.8

2,4

62.45

15

Srodni proizvodi
Brza poruka
Vaša privatnost nam je bitan - mi nikada prodati ili deljenje informacija.