E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Pune automatizacije mikro doziranja skale

Potpuno automatsko microelement grupisanja skale je vrsta visoke tehnologije inteligentna Električna oprema koja je dizajnirana za industrijsku mikro materijal grupisanja sistem. Za puder, kuglice, komadi i masovnog materijala u različitim okruženjima industrije, to mogu da uradim sledeći radovi automatski i...

Pošalji upitĆaskanje sada
Pune automatizacije mikro doziranja skale

Potpuno automatsko microelement grupisanja skale je vrsta visoke tehnologije inteligentna Električna oprema koja je dizajnirana za industrijsku mikro materijal grupisanja sistem. Za puder, kuglice, komadi i masovnog materijala u različitim okruženjima industrije, to mogu da uradim sledeći radovi automatski i precizno: automatska mikro materijalne likvidnosti "," potpuno automatsko kvantitativne grupisanja "i" potpuno automatsko transport kontrole. To je stabilan i precizan, značajno poboljšava industrijske mikro materijal grupisanja efikasnost i totalno se izbegava moguće greške napravili Ručna grupisanja i bacanje.

Razne akcije regale, preokrenula Hoper skale i transportne uređaje dostupne prema zahtevima kupaca. A prema doziranju količine, jednu skalu, duplo Vage i Vage multi mogu biti pogorљava da upozna različite uslove.

Funkcije i funkcije

1. skladu sa materijalnim formulu u kompjuter, potpuno automatsko težine, grupisanja i transporta može se napraviti precizno.

2. otkazivanje od strane ručnog grupisanja mogu temeljno izbeći. Kvalitet proizvoda je stoga zagarantovan.

3. odstupanje od jedne materijalne dinamičke grupisanja biti ne više od ±0.03% od maksimalnog kapaciteta, što je međunarodna naprednu tehnologiju.

4. grupisanja brzina: grupisanja brzinom od jednog materijala može dostići 30kg/28s, na osnovu koje se pakuje svrdlo je 110mm i materijalne proporcija je 600 kg/m³, a to je Međunarodni napredne tehnologije.

5. trojku visi sistem je lako skupština, rastavljanje i održavanje.

6. specijalne proizvodnje doziranja svrdlo prijavio se za specijalne materijale tako da dobro fluidnost i loše fluidnost materijali mogu biti transportovani efikasno kada doziranje.

Potpuno automatsko microelement grupisanja skale je široko rasprostranjena u hrani, hrana, medicine, hemijske industrije da shvatite automatsko transporta pire krompir i pelet mikro materijala i potpuno automatsko grupisanja.


Hot Tags: pune automatizacije mikro doziranje skala, Kine, proizvođači, dobavljači i fabrika, trgovina na veliko
Srodni proizvodi
Brza poruka
Vaša privatnost nam je bitan - mi nikada prodati ili deljenje informacija.